Page 19 - Μάντη Περσίδη - Για τους μικρούς ανθρώπους της ζωής μας... Οδηγός διατροφής για παιδιά 2-12 ετών - Ψηφιακό Μέρος
P. 19

Για τους μικρούς ανθρώπους της ζωής μας...                  19


                 Καγιανά

                 1 αβγό
                 ½ κουτί ντομάτα σε κομματάκια (κονσέρβα)
                 1 κ.σ. ελαιόλαδο

                 2 κ.σ. τριμμένο τυρί
                 αλάτι, πιπέρι, ρίγανη



















                 Εκτέλεση
                 Σε ένα τηγανάκι, βάζετε τη ντομάτα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι
                 και τη ρίγανη.

                 Αναμιγνύετε  και  αφήνετε  να  ψηθούν  για  10  λεπτά.  Στη  συνέχεια
                 προσθέτετε το αβγό (ολόκληρο ή σπασμένο) και το αφήνετε να ψηθεί.

                 Σερβίρετε και πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί.





                 Γρήγορο  και  εύκολο  πιάτο  το  οποίο  συνοδεύεται  με  ψωμί,  mini
                 πιτούλες καλαμποκιού, λίγο ρύζι ή ζυμαρικό.
   14   15   16   17   18   19   20   21   22